ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ – ΜΟΣΧΑ & ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 8 ΜΕΡΕΣ

759 € αεροπορική εκδρομή από Θεσσαλονίκη – αναχ. 3 Μαΐου 2013 (απευθείας πτήσεις)

(+ 410 € φόροι, βίζα, ασφάλεια)

moscow

κρατήσεις: 2310 477227

Η Μόσχα παρουσιάζει τον Ορθόδοξο χαρακτήρα & τα εορταστικά της ήθη και έθιμα

ξεχωρίζοντας με την ποικιλία των διαφορετικών αρχιτεκτονικών της στοιχείων και ιστορίας…, ενώ…

η Αγία Πετρούπολη τυλιγμένη ανάμεσα σε υδάτινους δρόμους, νησίδες και μνημεία,

φέρνει την άνοιξη με τον ομορφότερο τρόπο!

  moscow-vert1moscow-vert2

moscow-vert3

κρατήσεις:
2310 477227

ΠΡΟΣΟΧΗ:

περιορισμενος αριθμος θεσεων!

1η ΗΜΕΡΑ. Μόσχα. Πρώτη γνωριμία. Συνάντηση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και αναχώρηση για τη Μόσχα με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ πτήση. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το ξενοδοχείο, θα κάνουμε την πρώτη γνωριμία μας με την πανέμορφή και πιο ιστορική Πρωτεύουσα του Ρωσικού Κράτους και θα πάρουμε τις πρώτες μας πληροφορίες για την ιστορία της. Άφιξη, τακτοποίηση και δείπνο στο ξενοδοχείο.

2η ΗΜΕΡΑ. Μόσχα. Περιήγηση- ξενάγηση της πόλης, Ναός του Σωτήρος Χριστού, Γέφυρα του Πατριάρχη, Κόκκινη Πλατεία. Πρωινό στο ξενοδοχείο. Τη γνωριμία μας με την ιστορία της «Μόσχας με τους Χρυσούς Τρούλους» θα συνεχίσουμε με την περιήγηση-ξενάγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατά της. Μεταξύ άλλων θα δούμε τα κτήρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης και του ιστορικού μουσείου, το Μανέζ και την Δούμα, το δημαρχείο της Μόσχας και το άγαλμα του πρίγκιπα Γιούρι Ντολγκορούκι – ιδρυτή της πόλης, τις κεντρικές πλατείες όπως την Πούσκινσκαγια με το άγαλμα του Πούσκιν, των θεάτρων με τα θέατρα Μπολσόι και Μάλι, την Λουμπγιάνσκαγια με το κτήριο της κρατικής ασφάλειας (πρώην KGB)», την Σλαβιάνσκαγια με το άγαλμα των Κυρίλλου και Μεθοδίου, την οδό Βαρβάρκα με τις γραφικές εκκλησίες από τις παλαιότερες της Μόσχας, τις κεντρικές λεωφόρους με τα ιστορικά κτίρια διαφόρων εποχών, το Πάρκο της Νίκης στον Λόφο των Προσκυνητών, την «Λίμνη των κύκνων» με την όμορφη θέα στο μοναστήρι Νοβοντέβιτσι, τους επιβλητικούς πύργους της εποχής του Στάλιν και πάρα πολλά άλλα. Θα επισκεφτούμε την Κόκκινη Πλατεία, όπου βρίσκεται ο παραμυθένιος ναός της Αγίας Σκέπης της Παναγίας (γνωστός σαν ναός του Αγίου Βασιλείου), το πασίγνωστο πολυκατάστημα ΓΚΟΥΜ, το Μαυσωλείο του Λένιν, το κεντρικό κτήριο του ιστορικού μουσείου, θα περπατήσουμε την πλατεία Μανέζναγια και τον «Κήπο του Αλέξανδρου», όπου βρίσκεται και το μνημείο του «Αγνώστου Στρατιώτη» με την «Αιώνια Φλόγα», θα επισκεφτούμε τον Καθεδρικό Ναό ολόκληρης της Ρωσίας – τον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού, θα περπατήσουμε την «Γέφυρα του Πατριάρχη» από την οποία μας ανοίγει μια φανταστική θέα του Κρεμλίνου μια από τις ομορφότερες της Μόσχας και πολλά άλλα. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθεροι έως το δείπνο. Το βράδυ μετάβαση σε τοπικό Ορθόδοξο Ναό για την Μεγάλη Ανάσταση.

3η ΗΜΕΡΑ. Μόσχα. Κρεμλίνο, Πλατεία των Ναών του Κρεμλίνου, μουσείο «Παλάτι του Πατριάρχη» του Κρεμλίνου με ΔΩΡΟ την ξενάγηση στο μουσείο «Παλάτι Πανοπλιών» – τμήμα θησαυροφυλακίου, πεζοδρόμος Στάρι Αρμπάτ, Μοσχοβίτικο Μετρό. Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ημέρα αφιερωμένη στην επίσκεψή μας στην καρδιά της Μόσχας και όλης της Ρωσίας – στο χώρο του Κρεμλίνου – έδρα των εκάστοτε κυβερνήσεων. Στη διάρκεια της ξενάγησης θα δούμε το «Τσάρο-Κανόνι», την «Τσαρίνα-Καμπάνα», το πρώην Μέγαρο Συνεδριάσεων του Κ.Κ.Σ.Ε., τα κτήρια των υπηρεσιών του Προέδρου της Ρωσίας, το Προεδρικό μέγαρο, το κωδωνοστάσιο του Ιβάν, την Πλατεία των Ναών του Κρεμλίνου με τις γραφικές εκκλησίες και τους ναούς – μουσεία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, του Ευαγγελισμού (με επίσκεψη σε κάποιον από αυτούς), θα επισκεφτούμε το «Παλάτι Του Πατριάρχη» – ένα μουσείο, που δημιουργήθηκε στον χώρο κατοικίας των πρώτων πατριαρχών της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ολοκληρώνοντας σαν δώρο θα απολαύσουμε την ξενάγηση σε ένα από τα καλύτερα και πλουσιότερα μουσεία της χώρας – το μουσείο «Παλάτι Πανοπλιών» του Κρεμλίνου – τμήμα θησαυροφυλακίου, στο οποίο μεταξύ άλλων πολύτιμων εκθεμάτων μπορεί να δει κανείς από γνήσια «αυγά Φαμπερζέ» μέχρι και αυτοκρατορικές άμαξες. Στη συνέχεια μεταφορά στον πεζόδρομο Στάρι Αρμπάτ – έναν από τους παλιότερους δρόμους της Μόσχας, ο οποίος εμφανίστηκε στον χάρτη της πόλης τον 15ο αιώνα, όπου θα έχουμε την δυνατότητα και λίγο ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε κάποιον καφέ στα διάφορα ρεστοράν και τις καφετέριες που υπάρχουν στην περιοχή ή απλά να περπατήσουμε ανάμεσα από τους πλανόδιους μικροπωλητές, ηθοποιούς, ζωγράφους… Αφήνοντας τις επίγειες ομορφιές της πόλης, θα χρησιμοποιήσουμε το περίφημο και ίσως το ομορφότερο μετρό στον κόσμο. Θα επισκεφτούμε μερικούς από τους πιο ενδιαφέρον ιστορικούς σταθμούς του διάσημου Μοσχοβίτικου μετρό – αληθινά έργα τέχνης. Κάποιοι σταθμοί με τις τοιχογραφίες, τα αγάλματα και τα μωσαϊκά τους μοιάζουν με υπόγεια μουσεία και εντυπωσιάζουν όλους τους επισκέπτες. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας με το μετρό, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι έως το δείπνο.

4η ΗΜΕΡΑ. Μόσχα – Αγία Πετρούπολη. Πρώτη γνωριμία. Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μετά το check out αποχαιρετούμε την πανέμορφη Μόσχα και φτάνουμε σε έναν από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς ή σε ένα από τα αεροδρόμια για την μετάβασή μας στην Αγία Πετρούπολη. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το ημερήσιο εξπρές τραίνο θα απολαύσουμε μια πανέμορφη διαδρομή με «γνήσια» απέραντα τοπία της βορειοδυτικής ρωσικής επαρχίας με τα παραδοσιακά χωριά της όπως το Βόλοτσεκ, το Τορζόκ και το Μπολογκόε. Την πρώτη γνωριμία μας με την πόλη, την οποία ίδρυσε ο Μέγας Πέτρος πριν από τρεις αιώνες για να δώσει στην αυτοκρατορία του μια έξοδο στην Θάλασσα του Βορρά, θα ξεκινήσουμε κατά τη διαδρομή μας προς το ξενοδοχείο. Άφιξη, τακτοποίηση και δείπνο στο ξενοδοχείο.

5η ΗΜΕΡΑ. Αγία Πετρούπολη. Περιήγηση-ξενάγηση της πόλης, μουσείο Ερμιτάζ, Φρούριο και Ναός των Απόστολων Πέτρου και Παύλου. Πρωινό στο ξενοδοχείο. Τη γνωριμία μας με την πόλη του Αγίου Πέτρου θα συνεχίζουμε με την περιήγηση-ξενάγηση στα συμαντικότερα αξιοθέατά της. Μεταξύ άλλων θα δούμε το Ναυαρχείο, το νησί Βασίλιεβσκι με το «Βέλος» του μπροστά από τον Νέβα και την πανέμορφη θέα του συμπλέγματος των κτηρίων του μουσείου Ερμιτάζ με το Χειμερινό Ανάκτορο, την πανεπιστημιούπολη, τη λεωφόρο Νέβσκι, τα παλάτια και τις κατοικίες των πλουσίων και των αριστοκρατών της τσαρικής Ρωσίας όπως το μαρμάρινο παλάτι, το παλάτι των Στρόγκανοβ, των Γιουσούποβ και των Σερεμέτιεβ, την λεωφόρο Μοσκόβσκι, την πλατεία της Νίκης με τον οβελίσκο αφιερωμένο στην πολιορκία του Λένινγκραντ , τους ναούς της Παναγίας Καζάνσκαγια, του Αγίου Ισαακίου, της Αναστάσεως, τα θέατρα Μαριίνσκι (πρώην Κίροφ), Αλεξανδρίνσκι και Μιχάηλοβσκι, τις πλατείες του Ανακτόρου, του Αγίου Ισαακίου, των Καλών Τεχνών, των Δεκεμβρηστών (Σενάτσκαγια), το Πεδίο Άρεως, τον Καλοκαιρινό Κήπο, το θωρηκτό Αβρόρα, και πάρα πολλά άλλα. Θα επισκεφτούμε το φρούριο των Πέτρου και Παύλου – πρώτο κτίσμα της πόλης και τον ναό των αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στον οποίο βρίσκονται οι τάφοι της δεύτερης τσαρικής δυναστείας της Ρωσίας – των Ρομάνοβ. Στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στο Ερμιτάζ – τρίτο σε μέγεθος μουσείο στον κόσμο και πρώτο σε συλλογές, οι οποίες αριθμούν περισσότερα από τρία εκατομμύρια εκθέματα από την προϊστορική εποχή ως τις ημέρες μας. Ιδρύθηκε το Ερμιτάζ από την Μεγάλη Αικατερίνη, αρχικά στεγάζονταν στις αίθουσες του Χειμερινού Ανακτόρου και σήμερα αποτελείται από το ίδιο το ανάκτορο, το Παλιό, το Μικρό, το Νέο Ερμιτάζ και το ομώνυμο θέατρο. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθεροι έως το δείπνο.

6η ΗΜΕΡΑ. Αγία Πετρούπολη. Πετροντβορέτς (Πέτερχοφ), Κάτω Πάρκο, Τσάρσκογιε Σελό (Πούσκιν), παλάτι της Αικατερίνης Ά, Κεχριμπαρένιο Δωμάτιο.Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αφιερώνοντας την σημερινή ημέρα στην επίσκεψή μας στις θερινές κατοικίες των τσάρων, θα μεταβούμε στο Πετροντβορέτς ή αλλιώς Πέτερχοφ, ένα στολίδι της ρωσικής αρχιτεκτονικής, μια πόλη από παλάτια, πάρκα και σιντριβάνια. Χτίστηκε από τον Μέγα Πέτρο σε ανάμνηση της νίκης της Ρωσίας επί της Σουηδίας στον Βόρειο Πόλεμο και συναγωνιζόταν σε ομορφιά και πολυτέλεια τις Βερσαλλίες. Υπήρξε θερινή κατοικία των Ρώσων αυτοκρατόρων. Από το Μεγάλο Παλάτι τρία τεράστια σιντριβάνια οδηγούν στον κάτω κήπο – αληθινό έργο τέχνης, ο ίδιος φιλοξενεί 173 ξεχωριστά σιντριβάνια διαφορετικά το ένα από το άλλο. Θα περπατήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του πάρκου για να φτάσουμε στην ακτή του κόλπου της Φιλανδίας της Βαλτικής θάλασσας, όπου βρίσκονται το «Μον Πλεζίρ» – αγαπημένο παλατάκι του Μέγα Πέτρου και το παλάτι των λουτρών, κτισμένο αρχικά από τον Φραντσέσκο Μπαρτολομέο Ραστρέλι. Στη συνέχεια, θα μεταβούμε στο Πούσκιν ή αλλιώς Τσάρσκογιε Σελό, όπου θα ξεναγηθούμε στο Παλάτι της Αικατερίνης, ένα από τα μεγαλύτερα και ίσως το ποιο εντυπωσιακό και πλουσιότερο από όσα βρίσκονται στα περίχωρα της Αγίας Πετρούπολης. Εδώ βρίσκεται και το «Κεχριμπαρένιο Δωμάτιο», γνωστό σαν το όγδοο θαύμα του κόσμου. Η κεχριμπαρένια διακόσμησή τού έχει εξ’ ολοκλήρου ανακατασκευαστεί και θα εντυπωσιάσει τους πάντες (η τύχη της αυθεντικής αγνοείται από το 1945). Το πάρκο του Τσάρσκογιε Σελό, ένα συγκρότημα από παλάτια, κήπους, τεχνητές και φυσικές λίμνες με νησάκια, ήταν το αγαπημένο μέρος ξεκούρασης των Ρώσων Τσάρων. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθεροι έως το δείπνο.

7η ΗΜΕΡΑ. Αγία Πετρούπολη. Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ελεύθερη ημέρα στην Αγία Πετρούπολη – δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε των χρόνο σας, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, να επισκεφτείτε ξανά τα σημεία της πόλης, πού σας εντυπωσιάσανε περισσότερο, να απολαύσετε ένα τσάι ή έναν καφέ στο ιστορικό κέντρο της ποιο «Δυτικής» πόλης της Ρωσίας, να επισκεφτείτε κάποιο άλλο μουσείο της αρεσκείας σας ή απλά να κάνετε έναν περίπατο στις κεντρικές λεωφόρους της πόλης. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

8η ΗΜΕΡΑ. Αγία Πετρούπολη. Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη ώρα. Μετά το check out αποχαιρετούμε τη «Βόρεια Πρωτεύουσα» της χώρας κατά τη διαδρομή μας προς το αεροδρόμιο, όπου θα πάρουμε την ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ πτήση της επιστροφής για Θεσσαλονίκη με ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 15:20.

Στην τελική τιμή περιλαμβάνονται:

– Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με ημιδιατροφή (πρωινά & δείπνα). Τα ξενοδοχεία δεν διαθέτουν τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα δωμάτια με προσθήκη πτυσσόμενης κλίνης (ράντσο).
– Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης για απευθείας πτήσεις Θεσ/νίκη-Μόσχα (αναχ 13:05) & Αγία Πετρούπολη-Θεσ/νίκη (αναχ 15:20).
– Εισιτήρια ημερήσιου εξπρές τραίνου ή αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης για μετάβαση Μόσχα – Αγία Πετρούπολη (το μέσο μετάβασης καθορίζεται από τον διοργανωτή πριν την αναχώρηση από την Ελλάδα).
– Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι, Φόροι τοπικοί.
– Βίζα Ρωσίας & ασφάλεια (ιατροφαρμακευτική κάλυψη – ισχύει για άτομα έως 75 ετών).
– Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Ταξιδιωτική ασφάλεια (καλύπτει άτομα έως 70 ετών).
– Μεταφορές στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη βάση προγράμματος.
– Ελληνόφωνες ξεναγήσεις από τοπικούς επαγγελματίες ξεναγούς, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
– Τέλη εισόδων σε μουσεία & χώρους επισκέψεων και ξεναγήσεων βάση προγράμματος.
– Ελληνόφωνος συνοδός από Θεσσαλονίκη για γκρουπ άνω των 25 ατόμων. Για μικρότερα γκρουπ σύνοδοι των υποκαταστημάτων του πρακτορείου μας Μόσχας & Αγίας Πετρούπολης (εκπρόσωποι των πρακτορείων θα είναι παρόντες και σε όλες τις αφίξεις & αναχωρήσεις του γκρουπ).
– Φ.Π.Α.
ΔΩΡΟ ξενάγηση στο μουσείο «Παλάτι Πανοπλιών»-τμήμα θησαυροφυλακίου.

Δεν περιλαμβάνονται:

– Ό, τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό.

Σημειώσεις:

– Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική σειρά ή μερική αλλαγή, αν αυτό κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη έκβασή του. Η χρονική διάρκεια των ξεναγήσεων – περιηγήσεων εξαρτάται άμεσα από την κίνηση στους δρόμους, την περίοδο πραγματοποίησης του ταξιδιού και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε γκρουπ (π.χ. αριθμός ατόμων, ηλικίες).

– Οι τιμές ισχύουν για ελάχιστη συμμετοχή 10 ατόμων.
– Για γκρουπ από 12 άτομα και κάτω για τις μεταφορές/μετακινήσεις χρησιμοποιούνται mini bus.
– Οι ασφάλειες δεν καλύπτουν περιπτώσεις επιδείνωσης χρόνιων ασθενειών.
– Σε περίπτωση απότομης αλλαγής της ισοτιμίας Ευρώ/Ρούβλι (υποτίμηση του Ευρώ) θα υπάρξει αντίστοιχη αναπροσαρμογή στο ανεξόφλητο υπόλοιπο για το εκάστοτε πακέτο.

Ενημέρωση για την έκδοση βίζας Ρωσίας

Για την έκδοση (απλής) βίζας απαιτούνται 6 εργάσιμες ημέρες για Θεσσαλονίκη χρειάζονται: το διαβατήριο (πρέπει να είναι σε ισχύ για 6 μήνες από την ημερομηνία εξόδου από τη Ρωσία και υπογεγραμμένο από τον κάτοχο), 1 φωτογραφία διαβατηρίου, συμπληρωμένη φόρμα για βίζα. Στην τιμή του εκάστοτε πακέτου είναι συνυπολογισμένη τιμή απλής βίζας. Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης και επείγουσας βίζας (σε 3 εργάσιμες ημέρες)  με επιβάρυνση 45 ευρώ.

Διάρκεια 8 ημέρες
Ημερομηνίες αναχωρήσεων 03/05-10/05
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* Μόσχα “Lesnaya”

Holiday Inn

(ή παρόμιο ΚΕΝΤΡΙΚΟ)

“Lesnaya”

Holiday Inn

(ή παρόμιο ΚΕΝΤΡΙΚΟ)

Αγία

Πετρούπολη

“Pulkovskaya” / “Pribaltiyskaya”

Park Inn by Radisson

(ή παρόμοια ημικεντρικά)

“Nevsky”

Park Inn by Radisson

(ή παρόμιο ΚΕΝΤΡΙΚΟ)

Άτομο σε δίκλινο 759 € 819 € 
Φόροι (αεροδρομίων & τοπικοί),

επίναυλοι, Βίζα Ρωσίας, ασφάλειες,

τέλη εισόδων σε χώρους επισκέψεων

και ξεναγήσεων, ΦΠΑ

410 € 410 €
Τελική τιμή με όλες τις χρεώσεις 1169 € 1229 €
Επιβάρυνση για μονόκλινο + 155 € + 155 €
Παιδί (2-12 ετών) σε δίκλ. με 2 ενήλικες – 300 €  – 300 €

Η κράτηση κατοχυρώνεται μόνον με προκαταβολή (400 € το άτομο για τα επταήμερα & οκταήμερα προγράμματα)

Πληροφορίες για τα ξενοδοχεία
Ξενοδοχείο

Μόσχα

Σχόλια
Slavyanskaya

Radisson 4*

Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο επί της κεντρικής πλατείας της Ευρώπης, δίπλα σε σταθμό μετρό

(1,5χλμ από τον κεντρικό πεζόδρομο «Στάρι Αρμπάτ»).

Lesnaya

Holiday Inn 4*

Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο δίπλα από την κεντρική πλατεία Τβερσκόι Ζαστάβι (2,5-3 χλμ

από την Κόκκινη πλατεία και το Κρεμλίνο), δίπλα σε σταθμούς του μετρό.

Alfa 4* Βρίσκονται κοντά στο ιστορικό κέντρο (6-7 χλμ από την Κόκκινη πλατεία και το Κρεμλίνο )

δίπλα σε σταθμούς μετρό σε απόσταση 4-5 στάσεων από την Κόκκινη Πλατεία και τις άλλες

κεντρικές πλατείες. Δίπλα από το ξενοδοχείο Alfa βρίσκεται το περίφημο ξύλινο Κρεμλίνο και το

«Βερνισάζ» – η μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της πόλης με σουβενίρ και αντίκες.

 
Ξενοδοχείο

Αγία Πετρούπολη

Σχόλια
Nevskiy

Park Inn by Radisson 4*

Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο επί της κεντρικής πλατείας της Εξέγερσης και της λεωφόρου Νέβσκι

δίπλα σε σταθμούς του μετρό.

Pulkovskaya & Pribaltiyskaya

Park Inn 4*

Και τα δύο ξενοδοχεία βρίσκονται κοντά στο ιστορικό κέντρο (9-10 χλμ από τη λεωφόρο Νέβσκι). Το Pulkovskaya απέχει 3-5 λεπτά (με τα πόδια) από τον κοντινότερο σταθμό του μετρό από το οποίο σε 7 στάσεις φτάνει στην ίδια γραμμή κάποιος στις κεντρικές πλατείες (10-12 λεπτά περίπου). Ενώ το Pribaltiyskaya απέχει 10-15 λεπτά (με τα πόδια) από τον κοντινότερο σταθμό του μετρό από το οποίο σε 2 στάσεις στην ίδια γραμμή φτάνει κάποιος στις κεντρικές πλατείες (5 λεπτά περίπου) 
Novotel 4* Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο κοντά στην κεντρική πλατεία της Εξέγερσης και της λεωφόρου Νέβσκι

δίπλα σε σταθμούς του μετρό.

Ambassador 4* Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο κοντά στην κεντρική πλατεία Σεννάγια δίπλα σε σταθμούς του μετρό,

2-3 χλμ από την λεωφόρο Νέβσκι.

Moskovskovskie Vorota

Holiday Inn 4*

Βρίσκεται κοντά στο ιστορικό κέντρο (6 χλμ από τη λεωφόρο Νέβσκι). Δίπλα σε σταθμό του μετρό

3-4 στάσεις στην ίδια γραμμή φτάνει  κάποιος στις κεντρικές πλατείες και τη λεωφόρο Νέβσκι.

moscow-easter

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>